Ideje za stilsko dekoriranje doma z ogledali

Ogledalo, kot funkcionalen in estetski dodatek za dom, lahko popestri domače zidove v različnih prostorih in s svojimi različnimi slogi dopolnjuje ostale pohištvene elemente in dekorativne okraske v domu. Stil zrcala lahko izberemo tudi na podlagi različnih okvirjev v materialih kovine in plastike. Za prestižen videz pa lahko izberemo pozlačene okvirje. Na voljo so tudi stenska zrcala s policami ter kopalniška zrcala, ki imajo vgrajene luči na obeh straneh. 

Ogledalo Elegance

Dekorativna stenska zrcala z okvirji ali brez njih pa lahko namestimo tudi v predsobe. Tako s temi dodatki za dom polepšamo preddverje, ki predstavlja uvod v preostalo stilsko zasnovo stanovanja z dekorjem in pohištvom. Zato lahko zrcala namestimo nad komode, na prazne stene ali pa so zrcala del garderobnega pohištva z omarico za čevlje. 

Preberite si še naslednji članek: Namestitev profesionalnega sistema za zalivanje travnika ali vrta

Namakalni sistem nam vrt dobesedno predstavi v povsem drugi luči. Avtomatiziran namakalni sistem privarčuje mnogo našega časa in vode ter nam ohranja videz in vitalnost vrta. 

Zlata pravila za dekoriranje doma z zrcali 

Veliko in široko ogledalo lahko uporabimo tudi v manjšem prostoru, saj zrcala ustvarjajo iluzijo globine in prostora v odsevu. Tako lahko ustvarimo vtis, da je majhna soba videti večja. Zrcala je najbolje namestiti na osrednjo točko v prostoru, okoli njih pa lahko dodamo različne okrasne elemente ali pa stenske luči.

Ostala zlata pravila za dekoriranje doma z zrcali pa vključujejo: 

  • Uporabimo takšna zrcala z okvirji, ki se v stilu, barvah in materialih ujemajo s preostalim slogom v domu, pohištvom in drugimi elementi. Tako so zrcala lahko moderna, tradicionalna, robustna, klasična in starinska oziroma vintage. 
  • Zrcala je potrebno pravilno obesiti na steno, zato da bodo v ravni liniji. Pri tem lahko uporabimo stenske kljukice in obešalnike za slike. Če pa je zrcalo zelo težko, ga morajo zaradi varnosti obesiti profesionalci.

Preberite si še naslednji članek: Ponudniki gostinske opreme svojim kupcem ponujajo vrsto dodatnih storitev

Dobavitelji gostinske opreme svojim strankam ponujajo vrsto dodatnih storitev, kot so rabljena gostinska oprema, popravila in prenove, poleg tega pa tudi popolnoma novo opremo.