Komode v različnih izvedbah

Nekateri kosi pohištva so izjemno priročni in ravno zaradi njih imamo v stanovanju lahko veliko večji red, kot bi ga imeli sicer. Pri tem imamo v mislih tudi komode, ki jih na trgu lahko dobite v najrazličnejših izvedbah. In če nikakor ne morete najti primerne komode za svoje potrebe, potem jo lahko pri izbranem proizvajalcu pohištva naročite po meri.

V komode lahko spravimo številne predmete, manjše kose oblačil. To je seveda predvsem odvisno od naših potreb. Najpogosteje pa jih postavljamo v dnevne in spalne prostore. Neredko jih srečamo tudi v predsobah, kjer so ravno tako izjemno dobrodošle.

Komode v otroških sobah

Takšen kos pohištva pa se odlično obnese tudi v otroških sobah. Notranjost komod je lahko različno zasnovana. Na trgu lahko izbirate med takšnimi, pri katerih so na razpolago številni predalniki, ki so lahko različno globoki. Lahko pa je del komode zasnovan s predali, del pa z večjim prostorom.

V otroški sobi je komoda dobrodošla tudi za odlaganje najrazličnejših igrač in drugih predmetov. Del komode je lahko namenjen tudi za shranjevanje otroškega perila. Praviloma pa so komode za otroke že na prvi pogled veliko bolj ljubke ter pisano obarvane.

Komode s starinskim pridihom

Nekateri naravnost obožujete pohištvo, ki je sicer novo, a ima retro pridih. Če je tako, potem si boste zagotovo izbrali komodo s starinskim pridihom. Tudi te so lahko v prostoru videti prav čudovito, a pomembno je, da vam tudi funkcionalno odlično služijo.

Po drugi strani pa obstajajo strastni kupci starega pohištva, ki si v resnici želijo kupiti več desetletij staro komodo ali pa še starejšo. Praviloma so takšne komode cenovno zelo drage, a zato toliko dragocenejše.

Ne glede na to, ali si boste komodo za svoj dom naročili v salonu, po naročilu po meri ali pri nekom, ki se ukvarja s prodajo starih komod, je najpomembneje, da vam bo dobro in dovolj dolgo časa služila.