Kakšne luči so trenutno v modi?

Raznorazne svetilke in druge luči so nujne za dobro počutje v prostoru. Sploh, če je prostor velik in naravna svetloba ne more prodreti v notranjost. Osvetlitev z naravno svetlobo postane slabša ob oblačnem vremenu, kadar dežuje, pozimi, ko se zvečeri in ponoči. Takrat je uporaba primerne svetilke enostavno nujna. Svetloba namreč zelo vpliva na naše počutje. Poleg tega pa osvetlitev vpliva tudi na to, kako zelo bomo morali napenjati svoje oči. Za dober vid je namreč zelo pomembno, da so mišice v očeh čim bolj sproščeno. To pa je možno le, če je osvetlitev kakovostna! Poleg tega pa primerne luči lahko tudi polepšajo prostor in ga naredijo bolj privlačnega!

Zadnji modni trendi na področju svetil

Trenutno so modna prav vsa svetila, ki odstopajo od klasičnih. Vse, kar ni dolgočasno, je modno. To pomeni, da so modne svetilke zanimivih in nenavadnih oblik, ki nase vlečejo pozornost. Če je nekoč veljalo, da morajo biti svetila neopazna, danes to ne velja več. Različne svetilke in luči so postale modni dodatek, ki zaokroži stilsko opremljen prostor oziroma ga še nadgradi. Modna so torej čim večja in čim bolj atraktivna svetila, ki morajo dobro osvetljevati prostor, hkrati pa ga vizualno popestriti tudi takrat, ko so ugasnjena.

Varčno in ekološko je vedno v trendu

Pri izbiri svetilke pa ne smete gledati le na njen videz in na to, da se bo ujemala z ostalo opremo v prostoru. Najpomembnejša je seveda dobra osvetlitev, a prav tako pomembno je, da za takšno osvetlitev vaše izbrano svetilo porabi čim manj električne energije. Še ne dolgo tega veljalo, da varčne svetilke nudijo slabšo osvetlitev, to danes nikakor ne velja več. Kakovostna varčna namizna svetila namreč nudijo enako ali celo boljšo osvetlitev od manj močnih svetil. Poleg tega pa so bolj varčne
svetilke tudi bolj ekološke, kar je še en razlog več, da se odločite za nakup.

Kje si ogledati modne in varčne svetilke?

Čudovite svetilke različnih barv, oblik in velikosti vas čakajo na spletišču volino-svetila.si. Ponudba je res velika in pestra, zato ne boste imeli težav izbrati primerne svetilke zase in za svoje potrebe. Pri izbiri vaše nove svetilke pa ne pozabite, da se vam ne splača kupovati tiste, ki ima nizko ceno, ampak tisto, ki je najbolj varčna. Tako boste privarčevali pri računu za elektriko na dolgi rok in ne le tistih nekaj evrov, ki bi jih privarčevali, če bi kupili cenejše svetilo. Predvsem pa glejte na to, da vam je luč všeč in da nudi čim boljšo osvetlitev!